sursa foto:  https://www.ebihoreanul.ro

Tesla a făcut anunțul! Se vor face concedieri

Elon MUsk, şeful tesla, şi-a anunţat angajaţii printr-o scrisoare că este nevoit să facă restructurări, concediind mii de oameni, pentru a putea scădea preţul maşinii Model 3, aşa cum a promis. 

Tesla Motors vrea să reducă cu 7% efectivele companiei pentru a încerca să scadă costurile, astfel încât să poată vinde maşina Model 3 la un preţ mai scăzut, a spus Elon Musk, într-o scrisoare adresată angajaţilor, scrie cnbc.com. Tesla Motors are 45.000 de angajaţi şi tăierile vor afecta 3.400 de oameni.

Elon Musk a spus că maşinile companiei sunt scumpe pentru a putea păstra atât de mulţi angajaţi, iar acest lucru trebuie să se schimbe. El adaugă că aceste restructurări trebuie să fie făcute şi, concomitent, producţia lui Model 3 trebuie să crească prin modificări de inginerie care vor fi aplicate în lunile următoare.

Cea mai ieftină versiune a modelului 3 al lui Tesla costă în prezent 44.000 de dolari, iar compania încearcă să scoată o versiune de 35.000 de dolari. Musk a declarat într-un interviu acordat de CBS în decembrie că societatea era nu atât de departe de a fi capabilă să producă maşinile la acest preţ şi că probabil va fi gata în aproximativ cinci sau şase luni”, informează adevarul.ro

Vezi și

Surpriză! Ce salariu are omul care a propus suspendarea Realitatea TV și l-a pus la zid pe Rareș Bogdan

Mare atenție! Vor fi plafonate aceste fonduri

Cutremurător! Un fost coleg de celulă al criminalului de la Mediaș rupe tăcerea – Dezvăluiri din închisoare

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare