Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

Theodor Paleologu spune despre Viorica Dăncilă că „dă impresia că nu mai are simţul realităţii”: „Quos Deus vult perdere, prius dementat”. În opinia lui Paleologu, Dăncilă a greşit fundamental pentru că nu ascultă pe nimeni.

Întrebat vineri, la Craiova, dacă Viorica Dăncilă mai poate face nominalizări din partea României pentru funcţia de comisar european după ce a căzut Guvernul, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară Theodor Paleologu a spus că până acum Dăncilă a greşit fundamental, pentru că nu ascultă pe nimeni.

„Dânsa a greşit fundamental, pentru că nu ascultă pe nimeni. Este o persoană care nu vrea să audă sfaturi de la nimeni, nu învaţă din nimic. Era evident că Rovana Plumb avea să fie respinsă, era evident că Dan Nica avea să fie respins. Evident că era clar, numai cineva orb nu vede asemenea evidenţe”, a răspuns Paleologu.

Pe de altă parte, a spus Paleologu, un comisar european trebuie să fie „cât de cât consensual, nu cineva care polarizează aşa cum polarizează Rovana Plumb şi Dan Nica. Aceste persoane suscită oroare în anumite cercuri”.

Paleologu a adăugat că Dăncilă nu mai are simţul realităţii şi că se agaţă de putere cu orice preţ.

„Doamna Dăncilă ar trebui să ţină cont de realităţi. Doamna Dăncilă dă impresia că nu mai are simţul realităţii. Există un dicton latinesc ‘Quos Deus vult perdere, prius dementat’, adică cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte. Asta se întâmplă în momentul de faţă cu o persoană care a pierdut puterea, dar care se agaţă de putere cu orice preţ şi din păcate cu toţii plătim factura pentru această ambiţie nesăbuită şi de-a dreptul dementă”, a declarat Theodor Paleologu.

Lovitură puternică pentru acești angajați – Riscați să rămâneți fără salarii

Mare atenție, șoferi! Noile prevederi intră în vigoare din 12 octombrie- Riscați să rămâneți fara permis

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare