Top 6 sportivi faimoși cărora le plac jocurile de noroc

Jocurile de noroc stârnesc curiozitatea vizitatorilor prezenți în mediul online. Bonusurile generoase și structura portofoliilor de jocuri sunt adevărați magneți. În fond, cui nu i-ar place să își încerce norocul și să și câștige ceva bani în plus?!

Oportunitatea de a primi bonusuri în bani și rotiri gratuite sunt un stimulent pentru multe persoane. Jocurile de noroc au ajuns și în atenția celebrităților. Sportivi de renume joacă în cazinourile online, uneori având noroc, alteori nu. De obicei, pierderile masive nu trec neobservate în media din mediul online.

Top 6 sportivi ce joacă la cazinourile online

În lumea sportivă s-au făcut remarcate câteva nume în ceea ce privește jocurile de noroc. Poker, jocuri de masă, dar și rotiri gratuite, toate sunt categorii abordate deseori de celebrități. Mai jos sunt enumerați sportivi pasionați de jocurile de noroc.

1. Tiger Woods

Tiger Woods este printre cei mai cunoscuți jucători de golf din lume. Tactica de joc, dar și talentul său l-au pus deseori în lumina reflectoarelor. Victoriile sale repetate din cadrul marilor turnee au fost consemnate de presă.

Tot în atenția surselor media a reieșit și pasiunea sa pentru jocurile de noroc. Despre acesta se zvonește că obișnuiește să plaseze pariuri cu o valoare ce depășește 25.000 de dolari. Tiger Woods a fost primul sportiv ce a devenit miliardar.

2. Michael Jordan

Baschetbalistul Michael Jordan știe să atragă atenția asupra sa. În cariera sa acesta a știut să își pună în valoare talentul, câștigând numeroase meciuri din campionat. În campionatul NBA a răsunat adeseori numele său, alături de cele ale altor jucători talentați.

Michael Jordan este cunoscut ca fiind un fan înfocat al poker-ului. De nenumărate ori, sportivul a ajuns în atenția fanilor din cauza datoriilor acumulate la jocurile de noroc, unele fiind mari. Una din cele mai mari pierderi ale sale a fost în valoare de 5 milioane de dolari la jocul Craps.

3. John Daly

John Daly este unul dintre jucătorii profesioniști de golf din America. Acesta a devenit campion în turneele PGA. Vedeta în vârstă de 56 de ani încă mai profesează și își demonstrează talentul pe terenul de golf.

Sportivul e renumit pentru pasiunea sa în jocurile de noroc. Într-un interviu acordat lui Graham Bensinger, a estimat că ar fi cheltuit aproximativ 55 de milioane de dolari la jocuri. Acest lucru s-ar fi întâmplat între anii 1991 și 2007.

Vedeta preferă mesele de Blackjack, dar este încântat și de numeroasele rotiri gratuite primite la jocurile de păcănele. Deși acesta consideră pierderile o lecție, este pasionat de jocurile de noroc și nu intenționează să se oprească.

4. Wayne Rooney

Wayne Rooney este un fotbalist de succes din America. Originar din Marea Britanie, fotbalistul a fost transferat la echipa americană DC United. De-a lungul timpului a jucat în echipe precum Manchester United și a jucat în marile campionate de fotbal.

Jocurile de noroc sunt o pasiune a sa. Uneori, acesta a suferit pierderi, ca oricare alt jucător. Despre Wayne se zvonește că ar fi pierdut în doar două ore de joc suma de 500.000 de lire.

5. Gigi Becali

Bine-cunoscutul Gigi Becali se numără printre numele sonore ale sportului românesc. Omul de afaceri nu este sportiv însă e un nume sonor în fotbal. Cunoscut ca și manager al echipei Steaua, în prezent acesta conduce clubul sportiv FC SB.

Gigi Becali e vestit și pentru pasiunea sa manifestată pentru jocurile de noroc. În timp, a și câștigat, dar a și pierdut sume colosale. De exemplu, în anul 2008 a pierdut la ruletă suma de 1 milion de euro. Deși în prezent se zvonește că nu mai joacă, rămâne cunoscut pentru activitatea sa din cazinouri.

5. Ionuț-Andrei Mihai

Sportivul Ionuț-Andrei Mihai a fost la un moment dat tânăra speranță din fotbalul românesc. La timpul său, a fost unul din cei mai buni atacanți și chiar dădea mari speranțe. Jocurile de noroc au fost pasiunea sa și încă mai sunt.

Totuși, povestea sa nu este întocmai pozitivă. Adicția a fost o piedică în cariera sa și l-a costat scump.

6. Rică Răducanu

Cunoscut ca fotbalist de succes, Răducanu a jucat în peste 56 de meciuri, în care a marcat 54 de goluri. Deși este un jucător pensionat, numele său rămâne o legendă în fotbalul românesc.

Răducanu este fan al jocurilor cu rotiri gratuite. Acesta frecventează des cazinourile și își încearcă norocul la jocurile din oferta acestora. Fostul fotbalist și-a format obiceiul de a frecventa cazinourile cu aproximație la fiecare două ore.

 

Gând final

Cei enumerați mai sus sunt doar câteva persoane din cele active în sport, care preferă jocurile de noroc. Fie că este vorba despre poker, fie că este despre păcănele, aceste jocuri atrag atenția chiar și în lumea sportivă. Nume sonore se fac remarcate pentru pasiunea lor în joc, nu doar pentru ascensiunea lor în carieră.

Și vedete sportive de pe continentul european se fac cunoscute în jocurile de noroc. Alți sportivi ce găsesc plăcere în jocurile de noroc sunt:

  • Cristiano Ronaldo;
  • Gerard Pique;
  • Lionel Messi.

În unele cazuri deznodământul este nefavorabil, însă sunt generate și câștiguri. Diversitatea jocurilor din cazinouri face posibilă abordarea persoanelor cu gusturi diferite. Un cazino complet oferă acces atât la jocuri de păcănele, cât și la pariuri, jocuri de masă și la loterii.

 

 

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare