Tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un hidrofor

Locuiți într-o zonă cu alimentare cu apă scăzută sau poate calitatea apei accesibile cu infrastructura dvs. actuală nu este cea mai bună calitate? Sau poate construiți o casă și doriți să explorați fiecare opțiune legată de sistemul de apă. Dacă vi se aplică oricare dintre aceste scenarii, se pare că aveți nevoie de un hidrofor.

Ce este un hidrofor? Un hidrofor este în esență un sistem de apă care absoarbe și pompează apă în casa dvs. pe baza cantităților necesare pentru utilizarea sa zilnică. Vă oferă cantitatea potrivită de apă, atunci când aveți nevoie de ea. Fără rezervoare de apă neplăcute, supradimensionate, care ocupă spațiu sau sunt ideale pentru inundații.

Suntem siguri că aveți multe întrebări legate de cum funcționează un hidrofor, de ce ar trebui să fie conștient un potențial cumpărător înainte de a cumpăra unul sau dacă e alegerea potrivită pentru nevoile casei dvs. În acest articol, vom acoperi principalele informații care vă vor fi necesare în alegerea unui hidrofor.

Cum să alegeți un hidrofor

Primul lucru pe care trebuie să-l aflați este dacă aveți nevoie de o unitate de suprafață sau de o unitate de înaltă adâncime. Un studiu hidrogeologic al apei poate determina cu ușurință ce model aveți nevoie. Aceasta este modalitatea cea mai precisă de a stabili adâncimea apei, dar și amplasarea acesteia. Acestea sunt făcute de către specialiști care, în baza studiilor anterioare, proiectează situația existentă la amplasament.

Un hidrofor de suprafață este capabil să pompeze apa de la adâncimi de 7-8 metri, cu consum redus de energie și prețuri accesibile. Dacă un hidrofor de suprafață nu vi se potrivește, există aparate mai puternice, pentru adâncimi mai mari.

Deși hidrofoarele de înaltă adâncime au un preț mai mare, acestea au, în general, și o performanță mai bună. Aceste modele pot extrage apă de la adâncimi de 30 de metri și chiar mai mult.

Al doilea lucru de luat în considerare este pompa în sine. Există două opțiuni: o pompă de suprafață sau o pompă submersibilă. O pompă submersibilă este, fără surpriză, complet scufundată în apă. Din nou, un specialist vă poate ajuta să luați această decizie.

În cele din urmă, puterea unui motor hidrofor și dimensiunea rezervorului variază de la model la model. Un motor cu putere mai mare se traduce prin capacitatea de a pompa apă din surse de apă mai adânci, iar dimensiunea rezervorului de expansiune depinde de consumul de apă al fiecărei locuințe. Ambele aspecte trebuie luate în considerare atunci când alegeți echipamentul adecvat care vă va alimenta casa cu apă.

Pe scurt, hidrofoarele pot fi potrivite perfect pentru aproape orice gospodărie; trebuie doar să vă asigurați că îl cumpărați pe cel potrivit. Pentru a vă asigura că vă acoperiți toate nevoile, iată de ceea ce trebuie să vă ocupați înainte de a începe lucrările pentru sistemul de apă al casei dvs:

1) Alegeți modelul potrivit de hidrofor, ținând cont de adâncimea și volumul sursei de apă.

2) Asigurați-vă că motorul va avea suficientă putere pentru sistemul dvs.

3) Calculați cantitatea de apă pe care familia dvs. o folosește pentru a ajuta la determinarea dimensiunii rezervorului.

4) Cumpărați echipamente de înaltă calitate de la un furnizor de încredere.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare