sursa foto:  Facebook

Total neașteptat! De ce este cercetat, de fapt, șeful Poliției Rutiere – Nu are nicio legătură cu permisul lui Manda

Întorsătură incredibilă de situație! După ce s-a spus că șeful Poliției Rutiere, chestorul Florentin Brăcea, ar urma să fie schimbat, după ce i-a luat permisul lui Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, Poliția Română vine cu precizări.

Conform IGPR, cercetarea șefului de la Rutieră nu are nicio legătură cu aceste aspect. Mai mult, Poliția Română anunță că acțiunea în cauză este, de fapt, legată de AUDI-ul cu plăcuțe anti-PSD, care a circulat, în vara anului trecut, prin România.

„Referitor la informațiile apărute în mass-media cu privire la asocierea între cercetarea prealabilă a directorului Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R. și mai multe situații înregistrate în ultima perioadă, când unor persoane publice le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, facem următoarele precizări:

Verificările față de chestorul de poliție Florentin Brăcea au debutat la începutul lunii august 2018, iar, începând cu data de 6 noiembrie 2018, s-a declanșat cercetarea prealabilă față de ofițer, întrucât, deși a participat la Comisia Economică pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (la sesiunile 69 – 72 ale Grupului de lucru pentru siguranță rutieră), unde a fost aprobat amendamentul propus de Regatul Belgiei cu privire la posibilitatea folosirii numerelor de înmatriculare alcătuite numai din combinații de litere, ulterior, în luna iulie 2018, a solicitat să i se comunice în ce bază legală circula în România un vehicul care avea tocmai astfel de numere.

Pe cale de consecință, situațiile înregistrate în ultima perioadă, când unor persoane publice le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, nu au nicio legătură cu cercetarea prealabilă în derulare a chestorului de poliție Florentin Brăcea”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Citește și Vești bune! Mii de români vor fi scutiți de taxe- Vezi dacă vei beneficia de această gratuitate

Mare atenție! Ce se întâmplă cu indemnizația  de creștere a copilului

Rareș Bogdan a pus cărțile pe masă! Cum a făcut avere și cine e socrul său: Nu pot să mint, e vizibil

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare