sursa foto:  mediafax.ro

Toți au acționat la ordinul lui! Cine este maiorul care le-a cerut scuze celor care au suferit violenţe gratuite din partea jandarmilor

Scandalul din Piața Victoriei a împărțit România în două, unii care condamnă Jandarmeria Română, și unii care susțin că au procedat corect. Cert este că după toate astea, Guvernul nu a avut de suferit, iar lupta nu trebuie să se dea între popor și autorități.

Pe fondul acestei probleme, maiorul care a coordonat toată acțiunea jandarmilor, le-a cerut scuze celor care au suferit violențe gratuite din partea colegilor săi, dar a menționat că nu are ce să-și reproșeze la nivel de coordonare.

Bugetul.ro vă prezintă astăzi cine este maiorul Laurențiu Cazan și cu cât este plătit pentru munca depusă.

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă în 2018, Cazan deține împreună cu soția sa două apartamente și un autoturism KIA CEED din 2008. Acesta nu are terenuri sau economii.

Cei doi au contractat doua credite la BRD și BCR, unul de 18 000 de euro, scadent în 2038 și unul de 217 000 de lei, scadent în 2044.

La capitolul venituri, maiorul stă foarte bine. Acesta încasează anual un salariu de 87 942 de lei, adică primește lunar 7 328 de lei.

În schimb la veniturile soției acesta nu a trecut nimic.

Pe lângă venitul său, Laurențiu Cazan primește pe an de la Asociația Județeană o alocație de 2016 lei pentru doi copii, pentru prestații sociale.

Vezi și Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare