sursa foto:  turdanews.ro

Toți românii sunt vizați! Amenzi uriașe sau chiar închisoare pentru cei ce fac asta

Lovitură dură pentru români! Autoritățiile pregătesc o nouă lege, considerând că cea actuală este mult prea blândă.

Amenzi colosale sau chiar închisoarea pentru acei români care obișnuiesc să dea televizorul tare sau să asculte muzică!

Autorităţile sunt de părere că amenda actuală, curprinsă între 200 şi 500 de lei, e prea mică pentru stoparea fenomenului, aşa că pregătesc o nouă lege.

Potrivit noii legi, cei care testează auzul vecinilor pot chiar să facă închisoare sau muncă în folosul comunităţii, dacă refuză să plătească sancţiunea. Românii care obişnuiesc să asculte muzică la volum maxim riscă o amendă record: 6.000 de lei propun parlamentarii.

Cei ce refuză să plătească amenda, au doua variante : până la 150 de ore de muncă în folosul comunităţii sau închisoarea.

De asemenea, parlamentarii vor impune încă o măsură nouă, deoarece foarte mulți contestau amenda în instanţă, pe motiv că poliţiştii n-au dovezi.

Astfel, toate secţiile de poliţie din România vor fi dotate cu decibelmetre, aparate care măsoară intensitatea zgomotului. Iar în iniţiativă se spune că toţi cei care provoacă zgomote puternice care se resimt în apartamentul persoanelor deranjate cu peste 35 de decibeli riscă amenzi, scrie a1.ro.

Momentan, ideea parlamentarilor e la stadiul de propunere, dar deputaţii speră că legea va intra în vigoare în vara anului viitor.

Vezi șiAtomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

Protestatarii #Rezist au dat alarma, după ce Rareș Bogdan a părăsit Realitatea TV! Cine va mai fi interzis la postul lui Cozmin Gușă

Avertisment pentru toți românii! Operatorii de telefonie mobilă trag un semnal de alarmă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare