sursa foto:  realitatea.net

Traian Băsescu face praf ANAF-ul!

Fostul președntele al Românie, Traian Băsescu, a făcut praf Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Traian Băsescu crede că serviciile oferite de ANAF sunt „în epoca de piatră” după ce fiicei sale i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori, deşi plătise datoria pe care o avea, dar nu se operase în sistem. În plus, Băsescu a povestit că fiica sa Elena nu a putut primi o adeverinţă după ce se mutase în alt sector, deoarece dosarul său de contribuabil rămăsese în sectorul de unde s-a mutat, scrie Știripesurse.ro.

Europarlamentarul PMP a povestit, luni seară, la Realitatea Plus că fiicei sale, Elena, i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori de către ANAF, deşi efectuase o plată, dar acest lucru nu fusese operat în calculator.

„Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor. Trebuiau plătite, au fost plătite. De fiecare dată, s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator. A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverinţa că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

Fosul șef de stat a mai spus că tot fiica sa nu a putut primi o adeverinţă de la ANAF Sectorul 2 pentru că dosarul rămasese la Sectorul1, acolo unde avusese domiciliu.

Traian Băsescu i-a cerut lui Cîţu să intervină în această zonă pentru că „suntem în epoca de piatră”.

„Acum avea nevoie de o adeverinţă că nu are datorii. S-a mutat în Sectorul 2, dar dosarul nu a plecat de la Sectorul 1 şi nu poate să îi dea de la Sectorul 2 acea adeverinţă pentru că dosarul e la Sectorul 1. S-a dus cu cererea să i se dea ei dosarul să-l ducă la Sectorul 2. Domnu’ Cîţu, suntem în epoca de piatră şi nu e vina dumneavoastră. Lucraţi aici. Dacă ai ajuns să îţi vezi dosarul dus la noul domiciliu, să faci o cerere pe propria răspundere că îţi iei dosarul şi îl duci la Sectorul 2”, a mai afirmat Băsescu.

Vezi și

E oficial! Guvernul Orban îngroapă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale Guvernului Dăncilă

EXCLUSIV Guvernul Orban a promis că elimină pensiile speciale! Ce înseamnă măsura – Suma care intră în Bugetul de Stat

EXCLUSIV Țineți-vă bine! Adevăratul salariu al lui Gelu Voican Voiculescu!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare