sursa foto:  libertatea.ro

Traian Băsescu, ieșire dură la adresa Gabrielei Firea: ‘Impostoare coruptă, până în măduva oaselor’

Traian Băsescu este candidatul PMP pentru funcția de primar general al Capitalei la alegerile de pe 27 septembrie. De ce a intrat în cursa electorală fostul șef al statului, în condițiile în care sondajele arată că nu are șanse de a câștiga? De ce ”o ajută” pe Gabriela Firea să obțină un nou mandat? Cum vede Bucureștiul la 13 ani după ce a plecat din Primăria Capitalei? Traian Băsescu răspuns miercuri, la  întrebările adresate  celor de la  HotNews LIVE la distanță.

Eu am participat la orice întâlnire mi s-a oferit. Singura întâlnire la care nu particip e la Digi 24, și a anulat-o pentru că n-au vrut să vină.Suntem loviți de un virus extrem de ticălos, perfid și trebuie să ne pregătim de următoarele pandemii. Trebuie să fim pregăteți de ce e mai rău, natura nu ne e un prieten în momentul de față.

Mi s-a părut mai important decât să-mi mențin aura de invincibil participarea la o competiție corectă. A nu participa la aceste alegeri mi s-a părut un non-combat, ca și cum am vândut meciul. După mintea unora trebuia să facem un non-combat.

Dacă trebuie căutat un vinovat să se ducă la Orban și Barna și să-i întrebe de ce au refuzat în alianță un partid care are în București 10%De la instalarea Guvernului înțelegerea a fost că la București vom participa într-o alianță care să-l susțină pe Nicușor Dan. Cu 7 zile înainte ne-au anunțat că nu mai vor.

Pur și simplu a fost o respingere seacă, nu mai intrați în alianță. În condițiile în care noi i-am salvat după de la moțiunea de cenzură. Ieri când s-a pus problema 40%, PMP nu a fost de acord. Am fost partener loial.Acum să ne ceară să umblăm la ușile lui Nicușor, avem o traistă cu voturi, ia-le? Cred că Nicușor va ajunde primar.

Firea e un om corupt până în măduva oaselor, acestă arătare care se îngrijește de oameni este falsă.

Atunci când plânge de mila pensionarilor, a transferat bani de la Crescent în compania ei. 2,5 milioane de dolari. A transferat în Casa Press. Vă pot arăta semnătura, împrumută bani de la Crescent care în loc să ajungă în conturile statului. Cum a făcut dna Firea să ia dolarii de la Ceaușescu să ajungă în buzunarele ei.Principiul în administrația locală este să nu blochezi. Au fost proiecte la care PMP s-a opus, nu era buricul pământului.

Traian Băsescu Pasajul Ciurel: E mai de râs decât un viraj la dreapta. Conceptul acestui pasaj e să ia traficul de pe splai să să-l ducă în autostrada București-Pitești. Dna Firea a întors traficul de pe Splai pe Iuliu Maniu.

Greșeala dnei Firea e că n-a dus-o capul. Cum să te duci să inaugurezi un pod neterminat. E la fel ce au făsut Iohannis și Orban, s-au tras cu trenul până la aeroport. Îi invit la o nouă inaugurare, mi-am zugrăvit casa, să vină Iohannis cu Orban să taie panglica.

Credeți că eu o uit pe Firea când iesea ca mare senatoare din Comisia Nana și îmi înfiera fiica cu mânie proletară? Credeți că uit? Și-a bătut joc de copilul meu, credeți că o pot ierta pentru asta? Niciodată.

Dacă cineva are de căutat un responsabil să-i întrebe de ce a scos PMP din Alianță în ultima clipă?

Firea e bolșevică, nu a înțeles. Eu am scos companiile municipale și le-am făcut companii autonome care să lucreze pe piața liberă. Primul lucru care trebuie făcut este un audit financiar și abia pe urmă desființate. Trebuie văzut ce se va întâmplat cu banii. Firea ne vorbește cu tupeu de sănătate când nu dă apă caldă să se spele pe mâini.

Ca orice democrat voi spune am pierdut și cu asta basta, conform celor de la HotNews.ro

Citeşte şi:

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare