Traian Băsescu șterge pe jos cu Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta: ‘Îndrăznești să vorbești de experiența pe care o ai?’

Traian Băsescu a șters pe jos cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și liderul PRO România, Victor Ponta.

„Ar fi de tot râsul dacă PSD ar forța-o pe Dăncilă să renunțe la candidatură și să treacă să-l susțină pe candidatul lui Ponta și Tăriceanu. Abordarea e de un ridicol total, arată lipsă de minimă inteligență. Adică tu faci atâta rău PSD-ului, tu, Ponta, și pe urmă spui ”domnule, soluția este să susțineți candidatul meu”. Așa ceva depășește niște limite în care niște partide pot juca. (…) Ponta este marele câștigător al căderii guvernului Dăncilă, pentru că pe de-o parte, este participant la căderea guvernului Dăncilă, ceea ce oarecum îl legitimează ca fiind opozant al PSD-ului, pe de altă parte, PSD-ul are nevoie de el ca de aer, degeaba o fac pe ambițioșii, au nevoie de gruparea lui Ponta. Pentru că dacă și-ar da mâna, foarte greu ar fi de conceput un guvern liberal”, a declarat Traian Băsescu, pentru Digi24.

În legătură cu un eventual Guvern compus din PSD-Pro România-ALDE fără Viorica Dăncilă, fostul președinte a avut o reacție ironică la adresa lui Victor Ponta.

„A ajuns și nătăflețul ăsta să spună: Fără Viorica Dăncilă! Cine-i, frate, Viorica Dăncilă? A, dacă spunea fără Băsescu, îi înțelegeam! (râde) De 30 de ani ne luptăm unii cu alții, dar ce-ai cu Viorica Dăncilă, ce rău le-a făcut? Ponta trebuie să înțeleagă că nu toți sunt vânzători ai propriului partid, cum e el”.

Nici Călin Popescu Tăriceanu nu a scăpat de irnonii, Traian Băsescu comentând declarația liderului ALDE în privința experienței sale politice.

„Păi, măi, Tăriceanule, tu ți-ai prăpădit partidul pentru că ai ieșit din guvernare și îndrăznești să vorbești de experiența pe care o ai?”

„Tăriceanu este și el o altă cauză a prăbușirii guvernului. PSD-ul a avut parte numai de decizii ori ticăloase, ca cele ale lui Ponta, să rupă din PSD și să-și facă propriul partid dacă tot fusese ales Dragnea, ori decizii lipsite de maturitate, ca cele ale lui Tăriceanu, care s-a supărat că nu e el candidatul PSD-ului la prezidențiale și a ieșit din guvern, ceea ce i-a făcut praf și partidul”, a mai spus Traian Băsescu.

Vezi și:

Lovitură puternică pentru acești angajați – Riscați să rămâneți fără salarii

Mare atenție, șoferi! Noile prevederi intră în vigoare din 12 octombrie- Riscați să rămâneți fara permis

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare