sursa foto:  mesagerulhunedorean.ro

Traian Berbeceanu lovitură cruntă pentru un fost șef al SRI! Motivul pentru care îi cere o sumă uriașă

Traian Berbeceanu revine în prim plan. Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, a hotărât să-l acționeze în instanţă pe fostul şef al SRI Alba, Ioan Tarnu, căruia îi solicită daune morale şi materiale de 150.000 de lei, acţiune civilă înregistrată la Tribunalul Alba.

Potrivit informaţiilor postate vineri pe portalul instanţei, Berbeceanu a introdus o acţiune în constatare, prin care solicită daune în valoare de 150.000 de lei, pârât fiind Ioan Tarnu. scrie agerpres.ro.

Citește și: DEZASTRU în Guvernul Tudose! Informații incendiare despre noul vicepremier

La începutul lunii septembrie, în urma difuzării pe un post central de ştiri a unui interviu cu fostul şef al SRI Alba, Traian Berbeceanu a susţinut, pe o reţea de socializare, că Tarnu ar fi făcut „nenumărate afirmaţii mincinoase, calomnioase, defăimătoare” la adresa sa. Berbeceanu şi-a exprimat atunci nemulţumirea că respectivele afirmaţii au fost preluate de mai multe publicaţii centrale şi locale, fără ca vreun jurnalist să îi solicite vreun punct de vedere.

„Îi solicit public (lui Tarnu – n.r.) să retracteze, prin intermediul aceloraşi posturi TV şi publicaţii, în termen de 5 zile, afirmaţiile mincinoase făcute la adresa mea, în caz contrar urmând să îl acţionez în judecată, să solicit daune morale şi plata acestora prin poprirea pensiei militare de care beneficiază. Banii astfel obţinuţi, promit să îi folosesc pentru plata unor burse de studii pentru 3 studenţi la jurnalism (categoric vor ajunge), studenţi care se vor angaja ca, după absolvire, să respecte deontologia profesiei de ziarist”, scria, în 6 septembrie, pe contul său de FB, Traian Berbeceanu.

Citește și:Atac incredibil al BNR la adresa lui Țiriac! Numele lui Halep scos în prim plan

O săptămână mai târziu, acesta i-a trimis şi o notificare fostului şef al SRI Alba, în care îi transmitea acestuia că a lansat în spaţiul public „aspecte neadevărate” cu privire la persoana sa şi „afirmaţii mincinoase” de natură să îi afecteze „în mod grav reputaţia şi dreptul la imagine”. Berbeceanu a menţionat atunci că îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instanţă şi de a cere obligarea la plata de daune morale şi materiale corespunzătoare prejudiciului cauzat, apreciat de el la cel puţin 150.000 de lei.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.