sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Traian Berbeceanu o desființează pe Diana Șoșoacă: ‘Nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine. Și respectați legea’

După ce Diana Șoșoacă, senator independent, a afirmat că Traian Berbeceanu a fost înlocuit din funcția de prefect pentru că s-a opus carantinării Capitalei, fostul comisar a reacționat pe pagina de socializare.

Berbeceanu îi transmite lui Șoșoacă să nu-i mai folosească numele în manipulări ieftine și să respecte legea.

„Doamnă senator Șoșoacă, vă recomand să nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine.
Și să respectați legea.”, este mesajul postat, duminică dimineața, de Traian Berbeceanu.

Ce a declarat Șoșoacă

Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ieșiți cu toții, ieșiți milioane!

L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica.

Astăzi (n.r. – vineri) vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării.Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta.

Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo, tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a spus Diana Șoșoacă.

Vezi și

După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerul de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Un vânzător de produse din aloe, șef la Apele Române!

‘Blonda lui Boc’, ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare