sursa foto:  InquamPhotos-Octav-Ganea

Traian Berbeceanu se ține de cuvânt! Se confirmă declarația dată pentru Bugetul.ro

Se confirmă declarația pe care ne-a dat-o prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, în luna noiembrie. 

La jumătatea lunii noiembrie, în spațiul public, a apărut scenariul potrivit căruia Capitala s-ar închide din 15 decembrie, după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

În acest context, redactorul-șef al site-ului Bugetul.ro, Eugen Dinu, l-a contactat pe prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru a afla dacă informația este falsă sau dacă au existat discuții în acest sens.

Vezi și EXCLUSIV Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, despre ultimul scenariu apărut în spațiul public: ‘Nu au existat discuții în acest sens!’

Fostul șef de Cabinet al ministrului Marcel Vela ne-a precizat, la vremea respectivă, că nu au existat discuții pe această temă și că, la momentul actual, nu se impune o astfel de măsură.

Sunt doar zvonuri, nu confirm o asemenea variantă. Suntem departe de un asemenea scenariu, sunt în vigoare măsurile care au fost impuse prin Hotărârea de Guvern de săptămâna trecută.

La acest moment, respectarea acelor măsuri este suficientă și nu se impun măsuri suplimentare”, a spus, pentru Bugetul.ro, Traian Berbeceanu.

Nu au fost și nu există discuții în acest sens (n.r. – în privința închiderii Capitalei, începând cu data de 15 decembrie). La acest moment, nu se impune așa ceva”, explica Berbeceanu.

Cum am depășit data de 15 decembrie 2020, iar Capitala nu a fost carantinată, putem afirma, fără doar și poate, că Traian Berbeceanu s-a ținut de cuvânt.

Vezi și

SURSE Șeful ‘Doi și-un sfert’ intră în concurs! Au fost zarurile aruncate deja?

Mare atenție! Se dau amenzi de mii de lei dacă nu faceți asta

USR-PLUS copiază PSD-ul! Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, a dat ‘copy-paste’ la serviciul implementat de Daniel Florea, fost edil PSD

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare