sursa foto:  radardemedia.ro

Tranzacție pe piața TV din România, în plină criză de coronavirus! Ce gigant a fost achiziționat

În plină criză pe fondul răspândirii coronavirusului, o televiziune din România își schimbă proprietarul.

Televiziunea Telekom Sport va fi preluată de Look, dar nu va fi cumpărată de la concernul german. Ideea este de eficientizare a costurilor, după cum susțin surse din ambele posturi media, informează prosport.ro.

Conform sursei citate, între cele două instituții, Telekom și Clever Media, care deține Look Sport și Look Plus, s-au schimbat mai mute mailuri referitoare la preluare care ar urma să se încheie în acaestă vară. Look va emite în continuare de la Cluj, dar va avea un studio și la București.

Practic, Telekom TV rămâne în cadrul concernului german, dar Look preia tot ce înseamnă politică operațională și editorială. Vlad Enăchescu, directorul stației, va rămâne pe aceeași poziție. Salariile tuturor angajaților vor fi plătite de compania Clever.

De la 1 aprilie, toți angajații Telekom trec unilateral pe contracte la Clever Media. Un an li se duc automat contractele în aceleasi condiții si bonusuri de la semnare. Cine nu dorește este liber să plece. Ieri, mai mulți angajați au primit mailuri cu noile condiții impuse de patronat.

Vezi și

În plină isterie de coronavirus, Protecția Consumatorului cere 3 măsuri urgente: Amânarea plății facturilor la utilități și a ratelor bancare, precum și amânarea executărilor silite

Dosarul Ayahuasca: Decizie surprinzătoare pentru Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne

LIDL confirmă mutarea fără precedent dezvăluită de Bugetul.ro: S-a întâmplat în circa 70 de magazine

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare