sursa foto:  newmoney.ro

Turnătoria devine modă în ‘Noua Democrație’! După ce o consilieră USR de Timișoara a descins cu jandarmii la un restaurant, Drulă de la Transporturi se duce direct la DNA!

Recent, Ana Munteanu, consilieră USR de Timișoara, a regizat, împreună cu jandarmii, o descindere la un restaurant din orașul de pe Bega. 

Acum, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a găsit soluția pentru a stopa greva de la metroul din București. Cum varianta unor discuții cu protestatarii i s-a părut una perimată, Drulă a depus plângere la Direcția Națională Anticorupție.

Anunțul a fost făcut chiar de Drulă, pe pagina sa de Facebook.

„Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru următoarele infracțiuni:
+ zădărnicirea combaterii bolilor
+ abuz în serviciu
+ trafic de influență
+ folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane
+ folosirea de către liderii sindicali a influenței și autorității în scopul obținerii de bani, bunuri și foloase necuvenite
+ șantaj
+ infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate
Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.
Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției.
Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.
Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului”, anunță Cătălin Drulă.

Trebuie să precizăm că, în timp ce Drulă face plângeri la DNA, bucureștenii continuă să aibă interzis la metroul din Capitală.

Vezi și

Document! A fost zburat din funcție! Sursele Bugetul.ro, confirmate după o săptămână!

Vești importante! Toți acești salariați vor avea parte de sporuri, dacă lucrează de Paște

Ce se întâmplă cu românii care merg la muncă în străinătate. Raluca Turcan: ‘Legea va institui o colaborare mult mai strânsă între agențiile de plasare a forței de muncă și Inspecția Muncii’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare