sursa foto:  b1.ro

UDMR șterge pe jos cu Marcel Vela: Am avut un lung şir de greşeli şi bâlbe

Senatorul UDMR, Cseke Attila acuză Guvernul liberal că nu a păstrat legătura cu partidele parlamentare în perioada de gestionare a crizei sanitare, dar şi faptul că în perioada stării de urgenţă „am avut parte de bâlbe, puncte de vedere şi contradicţii, cetăţenii şi societatea au fost derutate, autoritatea statului şi a Ministerului de Interne a avut mult de suferit”.

„În loc de această metodă, Executivul şi Ministerul de Interne s-a închis în propriile birouri”, a afirmat reprezentantul UDMR în discursul ţinut la dezbaterea moţiunii îmotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, scrie news.ro.

El a reclamat „bâlbe” făcute de autorităţi, care ar fi afectat imaginea MAI.

„În loc de coerenţă, determinare şi predictibilitate am avut parte de bâlbe, puncte de vedere şi contradicţii, cetăţenii şi societatea au fost derutate, autoritatea statului şi a Ministerului de Interne a avut mult de suferit, am avut un lung şir de greşeli şi bâlbe pentru a căror enumerare nu e timp acum”, a mai spus Cseke.

Cseke Attila a susţinut, de asemenea, că Guvernul trebuie să intensifice colaborarea cu Parlamentul şi să ia în calcul părerile specialiştilor în gestionarea epidemiei.

Vezi și:Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare