sursa foto:  magnanews.ro

Uimitor! Cine este misteriosul bărbat care a controlat intervenția jandarmilor

În Piața Victoriei a fost surprins un bărbat ce stătea foarte mult lângă jandarmi, asta ar putea duce cu gândul că bărbatul ar putea avea o legătură cu ei.

De două zile circulă pe rețelele de socializare imaginile unui bărbat îmbracat în alb care ar fi coordonat intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei.

Un jurnalist de la HotNews.ro, a relatat că bărbatul respectiv l-a prins de mână, i-a smuls telefonul și a ordonat să fie ridicat.

„Transmiteam LIVE intervenția jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mâna și mi-a smuls telefonul. I-am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimația care se află la gât ridicată în aer. Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: ‘Luați-l și pe asta. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul și m-a împins în spatele cordonului în timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior în spate. I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat și m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, a relatat Robert Mihăilescu.

Bărbatul a apărut în mai multe filmări ce au fost publicate și distribuite. Bărbatul a apărut  într-o filmare realizată de reporterul Libertatea, bărbatul apărea în preajma unui jandarm ce lovea un protestatar cu mâinile ridicate.

Identitatea bărbatului nu a fost încă aflată.

Oamenii au remarcat că seamănă cu colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş, conform libertatea.

„Afacere” de familie! Unde lucrează soțul polițistei care i-a numit „pulifrici” pe cei care îi plătesc salariul

El a coordonat măcelul din piața Universității: Ce salariu încasează lunar ‘servitorul’ lui Liviu Dragnea

El este șeful jandarmilor care păzesc protestul #Rezist Diaspora! Veniturile șefului Jandarmeriei Române, decorat de două ori de președintele României

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare