sursa foto:  puterea.ro

Umilință maximă! Pe cine a făcut praf Mugur Isărescu

Umilință totală! Guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a lansat un atac dur la adresa unui important membru al Guvernului.

Isărescu l-a numit pe consilierul pe probleme economice al premierului, Dariu Vâlcov, „făptură.

Mai mult, în ceea ce privește profiturile băncilor din România, Mugur Isărescu a afirmat, luni, că nu sunt atât de mari pe cât sunt prezentate în spațiul public și nici mai mari decât în restul țărilor din Europa.

„Aceeași făptură (n.r. – Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului) s-a dus acolo și vede ceva care îi place. Acum zice de 2015. După patru – cinci ani de pierdere, sistemul bancar românesc a avut un profit. N-a fost nici pe departe exagerat, dacă îl iei într-un lanț. Nu te apuci să iei exact ce vrei să spui numai ca să scoți ochii și să influențezi populația. Cifrele n-arată că sistemul bancar din România este cel mai profitabil. Ce am auzit acum câteva zile că este de șase – șapte ori mai profitabil: măi, chiar așa se discută în public, în societatea românească? Am fost în 2015 cu profitabilitate mai mare, dar acum suntem locul 6, 7, 12, nu spun de anii anteriori, când băncile au fost pe pierdere”, a explicat Mugur Isărescu, luni, cu ocazia prezentării „Raportului asupra inflației”, ediția februarie 2019.

Vezi și Lovitură pentru acești angajați! Vârsta de pensionare va crește

Vești bune pentru acești români! Vor primi încă o pensie

SURSE Olguța Vasilescu, în aer! PSD retrage trupele în războiul cu Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare