sursa foto:  digi24.ro

Un bărbat a luat-o razna în Capitală! Deranjat de gălăgia făcută de copii pe stradă, individul a tras cu pistolul pentru a-i speria

Deranjat de zgomotul făcut de copii, un bărbat de 35 de ani a tras cu pistolul în direcția acestora, pe raza Sectorului 5 al Capitalei.

Bărbatul a fost reținut joi, iar în cele din urmă a fost pus sub control judiciar.

Joi, 30 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armăfără drept, fapte comise pe raza sectorului 5.

Miercuri, în jurul orei 23.00, poliţişti din cadrul Secției 24 Poliție au fost sesizaţi prin sistemul 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, care locuieşte în zonă, a tras cu un pistol în direcția blocului unde se jucau mai mulți copii.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind identificate mai multe persoane care au observat evenimentul.

În baza infomaţiilor obţinute a fost depistat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut.

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, cunoscut cu preocupări denatură infracţională, ar fi executat focul de armă cu pistolul, deranjat de zgomotul produs de copiii care se aflau pe stradă.

Tot din cercetări s-a stabilit că pistolul pe care bărbatul l-ar fi folosit este unul neletal, cu gaze, supus autorizării și este deținut în mod ilegal de către bănuit.

Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţepericuloase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor şi uzul de armă fără drept, faţă de cel în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar”, informează Poliția Capitalei.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal monstruos! Omul instalat de Ludovic Orban taie și spânzură după bunul plac

Detalii incendiare despre arestarea momentului din rândul oamenilor de afaceri. Prin ce metodă a fost prejudiciat statul

E oficial! Ministrul Muncii a făcut anunțul: Pensiile au parte de modificări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare