sursa foto:  deschide.md

Zi ISTORICĂ! Un celebru brand american ATACĂ piața din România – premieră pentru Europa Centrală și de Est

Un celebru brand american atacă piața din România. Acestă mutare reprezintă o premieră pentru Europa Centrală și de Est.

Joi, 12 octombrie, Sphera Franchise Group SA, cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din România, deschide primul restaurant Taco Bell din țară, potrivit unui comunicat al companiei.

Prin această lansare, celebrul brand sud-californian bifează intrarea în Europa Centrală și de Est, acesta fiind primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune.

Fanii vor putea să savureze produsele de inspirație mexicană în centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană. Prezența sa pe piața din România este gestionată de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte două mari lanțuri de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC și Pizza Hut, informează economica.net.

Vezi și Avicola Crevedia ajunge, din nou, în mâinile românilor! Cine a achiziționat celebrul brand

Dacia are concurență: Cum arată mașina care a cucerit piața europeană

 Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.