sursa foto:  zf.ro

Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Hipermarketul Cora a făcut o mișcare interesantă, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/2020.

După ce ministrul Marcel Vela a anunțat că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani își pot face cumpărături doar în intervalul 11:00-13:00, hipermarketul Cora a schimbat programul preferențial.

Astfel, dacă inițial intervalul 07:30-08:00 era destinat cadrelor medicale și persoanelor de peste 65 de ani, acum acesta este recomandat celor din prima linie, adică angajaților MAI și MApN și cadrelor medicale, au dezvăluit angajați ai Cora, pentru Bugetul.ro.

„Astfel, toate magazinele Cora vor fi deschise între orele 07:30 – 20:30. Precizăm că accesul între orele 07:30 – 08:00 este dedicat persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum și cadrelor medicale. Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat.

De asemenea, am dorit să ne asigurăm că după închiderea magazinelor, tot personalul și consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicției de circulație”, au informat, zilele trecute, reprezentanții Cora.

Vezi și

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Avertisment fără precedent: Un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane

Video: Mărturia înfiorătoare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare