sursa foto:  gandul.info

Un cunoscut politolog profețește dezastrul pentru USR-PLUS! Dan Barna nu-l va bate pe Klaus Iohannis

Cunoscutul politolog Stelian Tănase profețește dezastrul pentru USR-PLUS, după ce s-a aflat că Dan Barna va candida la prezidențiale pentru Alianța 2020.

Potrivit lui Tănase, Barna va intra în turul secund al alegerilor prezidențiale, însă va fi bătut lejer de Klaus Iohannis.

„USR va intra în turul 2 cu un candidat, Barna. Dan Barna cred că va trece în turul 2 și se va bate cu Iohannis, însă Iohannis îl va bate lejer. Există varianta ca Iohannis să câștige din primul tur, mai ales dacă ne gândim că o parte din USR votează Iohannis la prezidențiale.

Uitați-vă pe sondaje să vedeți că aceasta este situația. Iohannis îl va bate ușor pe Barna, nu va fi o problemă cine va fi președinte. Iohannis va lua voturi din bazinul USR pentru că adesea este un electorat foarte liberal, fost PNL, care va vota conservator cu ce a votat în 2014, adică cu Iohannis, chiar dacă prestația lui Iohannis, din punctul meu de vedere, nu este mulțumitoare.

O parte din criza politică continuă pe care am trăit-o în ultimii 2 ani s-a datorat și stângăciilor și absențelor lui Iohannis. Eu votez Iohannis, dar nu pentru că sunt mulțumit de el, dar mi se pare o opțiune rațională pentru că măcar este un pro-occidental determinat”, a a afirmat Stelian Tănase, pentru psnews.ro.

Vezi și

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

S-a aflat! Ce avere are purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări

Carmen Dan a dat un ultim ordin! Se scot femeile din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare