Un cunoscut supermarket românesc intră în război cu granzii Lidl, Kaufland, Carrefour și Mega Image! Se extinde și vrea să-și tripleze numărul de angajați

Având în unități în București și în Ploiești, o cunoscută rețea românească de magazine pare că le declară război granzilor de pe piață, cum ar fi Lidl, Kaufland, Carrefour și Mega Image.

Este vorba despre supermarketul La Cocoș. Iulian Nica, fondatorul rețelei, a anunțat că în următorii doi ani și-a propus să deschidă noi magazine.

Totodată, la echipa actuală, de 680 de salariați, Nica ar dori să mai adauge încă 1.200 de colegi.

5 magazine noi și încă 1.200 de angajați

„În ceea ce privește planurile de extindere pentru următorii doi ani, 2024 și 2025, La Cocoș își propune să deschidă încă 5 magazine noi, fiecare cu o suprafață de vânzare medie de aproximativ 10.000 metri pătrați si să atragem alături de cei 680 de colegi, existenți încă 1200 de colegi pentru a contribui la dezvoltarea rețelei de magazine cu capital 100% românesc La Cocoș”, a spus Iulian Nica, conform Revistaprogresiv.ro.

Pentru 2023, La Cocoș vrea să atingă o cifră de afaceri de 1 miliard de lei

Supermarket La Cocoș își propune ca obiectiv de vânzări pentru anul 2023 să devină primul lanț de magazine alimentare cu capital 100% românesc care va atinge cifra de afaceri de 1 miliard de lei, scrie sursa citată.

„Acest obiectiv poate fi realizat doar respectând constant politica de prețuri mici și prin implicarea celor 680 de colegi ce ajuta la dezvoltarea conceptului de magazine La Cocoș!”, declară Iulian Nica, fondatorul rețelei de magazine.

În prezent, La Cocoș deține două magazine în Ploiești și unul în București, cu o suprafață totală de vânzare de aproximativ 27.500 metri pătrați.

Primul magazin, situat în strada Șoseaua Vestului Nr. 21 din Ploiești, a fost deschis în iulie 2014 și astăzi este complet renovat, are o suprafață de 4.500 metri pătrați. A doua locație este situată tot în Ploiești, în strada Poligonului Nr. 5-7, având o suprafață de aproximativ 13.000 metri pătrați și este considerat de către parteneri cel mai mare magazin cu capital 100% românesc.

Cea de-a treia locație, deschisă în noiembrie 2020, operează pe o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați și este situată în București, pe Șoseaua Vitan – Bârzești 7 A.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare