sursa foto:  playtech.ro

Un europarlamentar român, dezvăluire de la întâlnirea cu cancelarul Austriei: A pus, în mod intenționat, semnul egal între migranți și refugiații de război din Ucraina. Refugiații de război sunt un pericol doar pentru fanii lui Putin

Eugen Tomac, europarlamentar români și președinte PMP, a dat detalii de la întâlnirea pe care a avut-o cu cancelarul Austriei, Karl Nehammer, înainte ca Austria să voteze împotriva intrării României în Schengen.

Tomac susține că austriacul Nehammer a pus semnul egal, în mod intenționat, între migranți și refugiații de război din Ucraina. Europarlamentarul român a explicat că în România, la fel ca în Austria, cazarea și masa pentru refugiații de război este decontată din bugetul Uniunii Europene.

Refugiații de război sunt un pericol doar pentru fanii lui Vladimir Putin, a punctat liderul PMP.

Vezi și Austria, activată la ordinul lui Putin? Legăturile bolnăvicioase dintre liderul de la Kremlin și mai-marii austrieci

„Câteva lucruri care trebuie spuse

La întâlnirea pe care am avut-o cu Cancelarul Nehammer, acesta a pus, în mod intenționat, semnul egal între migranți și refugiații de război din Ucraina. Este evident că mulți dintre oamenii care au fugit din calea războiului nu au avut date complete și, sigur, unii au trecut granița prin România. Însă, în mod evident, este un argument fals.

Prin România au trecut peste 3 milioane de refugiați și aproximativ 100 de mii au decis sa rămână în țara noastră. Dar să nu uităm că în România, la fel ca în Austria, cazarea și masa pentru refugiații de război este decontată din bugetul Uniunii Europeană.

Refugiații de război sunt un pericol doar pentru fanii lui Putin”, a afirmat Eugen Tomac.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare