sursa foto:  epitesti.ro

Un gigant indian intră în forță pe piața din România! Sute de locuri de muncă, puse la bătaie – Salarii de peste 1.200 de euro

Un colos indian intră la rupere pe piața din România! Acesta pune la bătaie sute de locuri de muncă și salarii impresionante.

Gigantul indian Infosys, specializat în furnizarea de soluţii şi servicii IT în regim outsourcing, vrea să recruteze încă 300 de persoane în România pentru centrul de inovaţie digitală inaugurat în Capitală şi hubul de securitate ciber­netică ce urmează să fie deschis peste câteva luni, anunță zf.ro.

„În prezent avem aici în total 200 de angajaţi, din care 150 de persoane au fost recrutate în ultimele şase luni şi mai avem capacitate pentru încă peste 300 de persoane“, a declarat Ravi Kumar S., preşedinte în cadrul Infosys, prezent la evenimentul de inaugurare a centrului de inovaţie digitală deschis săptămâna aceasta în clădirea de birouri The Mark din centrul Capitalei.

Salariul mediu net în IT este între 1.200 şi 1.300 euro, iar Microsoft oferă un salariu mediu net de 1.700 euro.

Centrul de inovaţie digitală Infosys din România este primul deschis de compania indiană în Europa. Infosys are operaţiuni în 15 ţări europene, printre care în Marea Bri­tanie, Germania, Olanda, Bruxelles, Suedia şi Polonia, însă nu şi centre digitale. Gigantul indian, cu venituri totale de 11,3 mld. dolari anul trecut, lucrează pentru cele mai mari 500 de companii din lume şi are în total peste 225.000 de angajaţi la nivel global.

Vezi și

Dispare un cunoscut lanț de magazine de pe piață! Mutare în forță a unui gigant

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare