sursa foto:  national.ro

Un lider PNL cere CNA să o interzică pe Flavia Groșan la TV: ‘Mulți români cred în cuvintele acestor impostori’

Liderul PNL, Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, somează CNA să ia măsuri împotriva promovării antivacciniștilor și consideră că medicul Flavia Groșan este un fenomen periculos și o numește un impostor” care susține tratamente care încalcă protocoalele medicale. 

 

Liderul PNL: Flavia Groșan, un fenomen periculos care este din ce în ce mai răspândit în spațiul public

„În ultima vreme, observ un fenomen periculos care este din ce în ce mai răspândit în spațiul public: impostori care susțin tratamente care încalcă protocoalele medicale sunt promovați frecvent, iar anti-vacciniștii sunt peste tot la tv, mai ceva ca medicii care se află în prima linie de luptă cu pandemia.

Cel mai grav este că mulți români cred în cuvintele acestor impostori, refuză terapiile medicale, precum administrarea oxigenului, nu cred în purtarea măștii de protecție sau nu cred în virus, chit că ajung să se îmbolnăvească grav”, a declarat Laurențiu Leoreanu.

Laurențiu Leoreanu: CNA poate interveni pentru a lua măsuri împotriva acestui fenomen

Vicepreședintele PNL a oferit-o drept exemplu pe Flavia Groșan, cea care a stârnit numeroase controverse.

„Este complet iresponsabil ca aceste persoane, precum Flavia Groșan, să continue să fie promovate. Există instrumente prin care instituțiile abilitate, printre care și CNA, pot interveni pentru a lua măsuri împotriva acestui fenomen.

Suntem într-un război cu o pandemie care distruge vieți, locuri de muncă, sănătatea psihică a multora dintre noi. Nu este vorba de cenzură, ci de a încerca să limităm efectul deosebit de nociv pe care îl are prezența acestor indivizi în spațiul public”, a precizat Leoreanu, citează Gândul.ro.

Citește și:

Mare atenție, șoferi! Amenzi de până la 3000 de lei pentru toți cei care încalcă aceste reguli

Banca Națională a României atrage atenția asupra noului val de scumpiri ce va lovi România

Lovitură pentru sute de mii de români! Din această săptămână, Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR a eliminat gratuitatea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare