sursa foto:  antena3.ro

Un medic militar îl desființează pe Streinu-Cercel: ‘Lasă-ne! Că știm cine ești! Îți ies gradele de sub halat’

Un medic militar a lansat un atac devastator la adresa lui Adrian Streinu-Cercel și a autorităților din România.

Doctorul Alexandru Cezar Andriţoiu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr.Ştefan Odobleja“, din Craiova, le cere autorităților „să se înceteze cu declararea deceselor din cauza COVID“.

Vezi și DOCUMENT EXCLUSIV Lovitură pentru proprietarii de mașini, în perioada stării de urgență! Valabilitatea ITP-urilor nu se prelungește

Andrițoiu acuză că oficialii dezinformează populația.

Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici! Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere! În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc! Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!„, a scris doctorul pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, medicul craiovean și-a șters postarea de pe Facebook.

Vezi și

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare