Un nou congres bate la ușa liberalilor? Motivul pentru care Florin Cîțu ia țara la pas: ‘Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România’

 Președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat că în următoarea perioadă de timp va începe un turneu prin filialele din țară ale partidului.

Am venit aici ca preşedinte al PNL pentru că prin această vizită încep un turneu în filialele PNL. După congres e bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum, şi trebuie să ne pregătim„, a spus liderul liberal.

Întrebat dacă turneul prin filiale are legătură cu faptul că în spaţiul public au fost voci din PNL care au afirmat că ar trebui să fie organizat un congres al partidului mai devreme decât a fost stabilit, Cîţu a răspuns că „nu are legătură”.

Florin Cîţu a menţionat că vrea să ajungă anul acesta în toate filialele de partid din ţară.

Având în vedere că suntem încă în pandemie o să fiu limitat de timp, dar voi face şi online întâlniri cu colegii mei, după aceea voi merge în vizită, deci va fi tot anul acesta, nu doar anul acesta, voi merge până în 2024, dar anul acesta vreau să merg iarăşi în toate filialele, trebuie să pregătim 2024 foarte bine. Eu am spus câteva lucruri când am candidat pentru preşedinţia partidului: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România şi vreau să mă ţin de asta şi vreau să rămânem la guvernare cel puţin opt ani de zile şi mă ţin şi de asta„, a conchis liderul PNL, informează agerpres.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare