sursa foto:  digi24.ro

Un polițist și-a pierdut încărcătorul de la arma din dotare! La ieșirea din tură, el a observat că lipsește încărcătorul de rezervă

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București anunță că un polițist de la Secția 12 și-ar fi pierdut încărcătorul de la arma din dotare.

Potrivit Poliției Capitalei, la ieșirea din tură, polițistul a constatat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente. Mai mult, DGPMB informează că în momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției.

Vezi și Un polițist și-a pierdut încărcătorul de la arma din dotare! La ieșirea din tură, el a observat că lipsește încărcătorul de rezervă

Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente.

În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției.

De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control interna transmis, marți, Poliția Capitalei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare