sursa foto:  ziaruldevalcea.ro

Un SIMBOL al României, în pragul falimentului! Guvernatorul zonei a dat cărțile pe față

Unul dintre simbolurile României este în pragul falimentului. Guvernatorul respectivei regiuni a dat cărțile pe față. Mălin Mușatescu a făcut o dezvăluire explozivă.

Mușatescu, cel care este guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD), a afirmat că Delta este în pragul falimentului din punct de vedere piscicol și că dorința pescarilor de a utiliza setca în Rezervație este cea mai mare dezamăgire trăită în ultimele opt luni.

Întrebat de reporterul Agerpres „Cum se vede Delta din fotoliul de guvernator și cât de asemănătoare este cu cea din barca de pescar sportiv sau cu cea din fața laptopului unui jurnalist?”, Mușatescu a răspuns: Delta se vede ca un organism viu în suferință. Poate o să vi se pară exagerată comparația, dar cred că cea mai bună imagine este cea a unui cal ajuns la capătul puterilor, înhămat la o trăsură cu mai mulți vizitii. Fiecare are bici și dă cu el în cal fără să-l intereseze că animalul mai are puțin și se prăbușește. Din punct de vedere piscicol, Delta este în pragul falimentului. Diminuarea efortului piscicol, lupta antibraconaj fără menajamente, repopulări, renaturări pentru mărirea luciului de apă sunt principalele acțiuni pe care trebuie să le luăm. Fără toate acestea nu există viitor. La suprafață, Delta nu se vede diferit din cele două ipostaze. Ca guvernator ai însă posibilitatea să pătrunzi „abisurile” Deltei. Așa înțelegi mai bine cum a fost degradat potențialul natural al Deltei față de ce preluam noi în 1990 de la regimul comunist, pentru a constitui apoi Rezervația Biosferei.

Vezi și Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.