sursa foto:  impact.ro

Unde locuiește Cristian Tudor Popescu – Mircea Dinescu a dezvăluit că locul îi alimentează ura

Mircea Dinescu a dezvăluit că a ajuns la Cristian Tudor Popescu acasă. Potrivit lui Dinescu, propria locuință îi alimentează ura lui Cristian Tudor Popescu.

Dinescu a povestit cum arată biroul lui CTP: „Ridică un chepeng și pe o scară dintr-aia de sârmă, de fier forjat, de fier beton… cobori într-un subsol acolo și cu o măsuță. E o măsuță, și el în betonul ăla se simte ca un ins din-ăsta bombardat de societate”.

Astfel, conform lui Mircea Dinescu, Cristian Tudor Popescu se umple de ură.

Unde locuiește Cristian Tudor Popescu – Mircea Dinescu a dezvăluit că locul îi alimentează ura

„E un tip din ăsta care își încarcă ura în el. Merge cu o dacie hodorogită și vede pe lângă el pe ăia cu mașini bengoase. Am ajuns acasă la el, are o căsuță așa, cu o curticică. Zice hai să-ți arăt camera mea de lucru. Și camera lui de lucru știi cum e?

Ridică un chepeng și pe o scară dintr-aia de sârmă, de fier forjat, de fier beton… cobori într-un subsol acolo și cu o măsuță. E o măsuță, și el în betonul ăla se simte ca un ins din-ăsta bombardat de societate, și se umple de ură. E și asta o formă, artistul e artist, câteodată artistul își creează niște chestii dacă vrea artificiale ca să intre într-o stare dintr-asta”, a declarat Mircea Dinescu, conform Cancan.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare