sursa foto:  youtube.com

Unul din cei mai celebri miliardari din lume vine în România! În ce club de fițe va petrece noaptea de 8 iunie

Are 10 milioane de următori pe Instagram și o avere estimată la peste 450 de milioane de dolari. O soție frumoasă și o viață trăită numai în lux, făcând ceea ce-i place. Italianul Gianluca Vacchi vine în România și pe 8 iunie va fi gazda petrecăreților din Nuba.

Miliardarul de aproape 50 de ani a devenit celebru nu datorită averii sale colosale, ci prin mişcările senzaţionale făcute în tandem cu superba lui soţie, topmodelul Georgia Gabriele.

După ce a preluat firma tatălui, acesta a făcut nişte mutări pe piaţa financiară, administrând cu o mână de fier o serie de companii preluate, incluse apoi în conglomeratul deţinut de el, ori creând de la zero o serie de firme pe care le-a vândut pe sume ameţitoare! La finele anului trecut, afacerea aiministrată de Vacchi a fost estimată la o avere pe piaţă de două miliarde de dolari, iar averea proprie a depăşit 450 de milioane de dolari, fiind în creştere constantă, scrie cancan.ro.

Vezi și Fake news Antena 3 despre Sebastian Ghiță? Despre ce este vorba – dezvăluiri în exclusivitate

Un adevărat guru al fitnessului, Gianluca nu se bucură de averea fabuloasă doar în compania soţiei, pe iahturi de lux sau în locuri la care alţii nu-şi permit nici să viseze! Distracţia favorită a italianului excentric este şi aceea de a fi… DJ! Vacchi a găzduit unele dintre cele mai tari petreceri din lume, inclusiv una într-un club elveţian, numită „Gatsby Party”, unde doar taxa de acces depăşea 1000 de euro!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare