sursa foto:  Facebook

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din întreaga lume a fost dat dispărut și este căutat de mii de polițiști! Vinovat pentru dispariție ar fi fostul iubit!

Jessie Baird, celebru prezentator TV, a dispărut fără urmă. În aceste momente, Poliția anchetează ce s-a întâmplat, în condițiile în care fostul iubit l-ar fi urmărit pe star și pe partenerul lui. Mai mult de atât, hainele celor doi ar fi fost găsite într-un sat. 

Anchetatorii din Australia au găsit hainele și mai multe obiecte personale ale prezentatorului de 26 de ani și ale iubitului de 29 de ani, pline de sânge. Există posibilitatea unei crime, dar din moment ce nu sunt trupuri, cei doi încă sunt căutați. Ultima oară când au fost văzuți în viață, erau în Paddington, o suburbie a orașului Sydney, luni.

Posibilitatea unei crime nu este exclusă

Nu se știe exact dacă hainele le aparțin lui Davies și Baird. Pe de altă parte, la câțiva kilometri distanță, au fost găsite și chei, un telefon și carduri de credit, într-un coș de gunoi. Încă un semn care ar indica o crimă este că la casa prezentatorului TV au fost găsite semnele unei lupte, mobilierul fusese mutat.

„În urma anchetelor, detectivii analizează o linie de anchetă pe care o terță persoană ar putea să o ajute la anchetă. Momentan, poliția încearcă să-l localizeze. Detectivii vor continua să se uite la toate relațiile și asociațiile din trecut”, a transmis poliția despre posibilitatea ca fostul iubit să fie implicat.

Vecinii lui Baird au auzit certuri luni dimineața devreme, dar nu au raportat până când poliția a început să cerceteze scena două zile mai târziu. Poliția se teme acum pentru ambii bărbați, deoarece nici familiile nu îi pot contacta.

 „A existat un fel de incident care s-a întâmplat, mai mult ca sigur, la adresa din Paddington și care ne-a creat mari îngrijorări pentru unul, posibil pentru ambele”, a spus detectivul Jodi Radmore despre posibilitatea unei crime.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru dă lovitura! La ce sumă este estimată averea sa și ce proiecte are cunoscutul prezentator TV

Principalul suspect este fostul iubit

În acest moment al anchetei, principalul suspect este un ofițer de poliție cu care Jesse Baird s-a întâlnit. Poliția încearcă să-i dea de urmă lui Beau Lamarre, care se pare că se află în concediu medical. Se înțelege că agentul, care și-a șters contul de Instagram duminică seara, ar putea să ajute poliția cu anchetele lor.

Precizăm că prezentatorul TV le spusese prietenilor că este urmărit de un bărbat și că voia chiar să apeleze la autorități. Rămâne de văzut ce va spune fostul partener despre situație și dacă el este vinovat.

CITEȘTE ȘI: Cunoscutul prezentator TV a recunoscut! Spion SIE, timp de 2 zile

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare