USR lansează un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis:’Asta merită România, domnule preşedinte?’

USR trece la atac după ce președintele Klaus Iohannis a numit în funcții la Interne şi la Externe, pe Nicolae Moga şi Ramona Mănescu.

Deputatul USR de Constanţa, Stelian Ion consideră numirile unele dezonorante pentru Klaus Iohannis şi se întreabă ”cu cine joacă de fapt domnul preşedinte”. Despre Moga spune că a fost alături de Radu Mazăre şi de Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei, iar pe Ramona Mănescu o caracterizează drept ”un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase”.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte”, scrie Stelian Ion pe Facebook.

El argumentează că senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României.

”E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste poliţie”, spune deputatul USR.

Despre Ramona Mănescu afirmă că este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase, făcând referire la investigaţiile Rise Project, si consideră că la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei.

”Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?”, întreabă Stelian Ion.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri numirile în funcţie pentur cei doi miniştri, iar aceştia au depus deja şi jurământul de învestitură.

 

Vezi și:SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare