sursa foto:  gandul.info

USR-PLUS începe curățenia! Exclude din partid toți rezerviștii din SRI, SIPI, SIE și alte structuri

După ce jurnaliștii din România au dezvăluit că noul vicepreședinte al USR-PLUS Cluj-Napoca a fost angajat la Serviciului Român de Informații, Biroul Național al USR-PLUS a decis să-i elimine din partid pe toți rezerviștii din Servicii.

Anunțul a fost făcut de către Sergiu Hossu, fost şef al PLUS Cluj şi actual şef al Cancelariei Prim-Ministrului.

Statutul USR prevede că e interzisă adeziunea foştilor ofiţeri din serviciile de securitate naţională, fie că vorbim de SRI, SIPI, SIE şi altele. Această interdicţie apare în formularul de adeziune la USR. Statutul PLUS prevede interdicţia doar în cazul foştilor ofiţeri sau colaboratori ai Securităţii. În Biroul naţional s-a discutat despre situaţia pesoanelor din USR PLUS care încalcă interdicţia din statutul USR. Concluzia a fost că această chestiune nu e negociabilă”, a afirmat Hossu, pentru Adevarul.ro.

Luni, Biroul Național va transmite minuta deciziei luate şi birourile locale vor pune în aplicare rezoluţia.

Vor fi excluse toate persoanele care se încadrează în interdicţia amintită, care îşi vor pierde calitatea de membru şi alte calităţi subsecvente”, a explicat Hossu.

Vezi și

Protest în fața Ministerului de Interne: Comisarul-șef executat de conducerea Poliției a ieșit în stradă!

Important! Românii afectați de inundații, în acest an, vor primi ajutoare de la stat, în bani

Este oficial! Vești importante pentru elevi și studenți: Au apărut listele cu cei care vor beneficia de acești bani de la stat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare