USR vrea salvarea patrimoniului UTC- Uniunea Tineretului Comunist

USR – Uniunea Salvați România, îi cere ministrului Tineretului,Ionuț Stroe să se implice pentru a salva ce a mai rămas din patrimoniul UTC – Uniunea Tineretului Comunist.

”De 30 de ani încoace, patrimoniul tinerilor este devalizat de clientela politică și firmele fantomă ale profitorilor tranziției, iar partidele la putere închid ochii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a USR.

Liderii Uniunii arată că tot ce a mai rămas din patrimoniul moștenit de la fosta Uniunea a Tineretului Comunist poate fi salvat prin aprobarea unui Regulament de aplicare a Legii nr. 146/2002, care ar face ordine în funcționarea fundațiilor pentru tineret, astfel încât să existe cadrul legal pentru implicarea reală a tinerilor, iar aceste structuri să servească într-adevăr intereselor acestora.

”Cum Regulamentul este blocat însă prin sertarele Ministerului Tineretului și Sportului, USR Tineret îi solicită ministrului Ionuț Stroe să-și îndeplinească atribuțiile legale și să trimită documentul, spre aprobare, Guvernului. Salvați patrimoniul fundațiilor pentru tineret și promovați interesele tinerilor”, se mai arată în postare.

Citește și:

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare