sursa foto:  starholidays.ro

Vacanță doar cu 100 de lei. Ce destinații poți alege în România în perioada următoare

Datorită pandemiei de coronavirus, sectorul turistic din România a fost grav afectat. Atât agențiile de turism cât și proprietarii de pensiuni sau hoteluri au fost grav afectați de restricțiile impuse pe perioada stării de urgență, și aceștia revin pe piață cu oferte atrăgătoare pentru turiști.

Mulți români vor alege, anul acesta, vacanța în țară, iar agențiile au început să dezvolte mai multe oferte pentru turismul intern. Prețurile încep de la 100 de lei, iar cu mai puțin de 200 de lei se poate înnopta în zona Deltei Dunării sau a Transfăgărășanului.

Pentru că cei mai mulţi turişti care vizitează România sunt chiar români, anul acesta agenţiile de turism au pregătit mai multe pachete pentru călătorii interne. Principalele destinaţii turistice sunt Delta Dunării, Transfăgărăşan, Moldova şi Bucovina, iar preţurile încep de la 100 de lei.

„Suntem pe locul întâi în Europa la ceva: la turismul intern, 93%. Suntem ţara cu turismul intern cel mai dezvoltat acesta: atragerea în piaţa internă a celui mai mare număr de locuitori ai propriei ţări. Piaţa turistică românească este asigurată 93% de cetăţeni români”, a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagră, marți, într-o conferinţă de presă.

Noua ofertă pentru toamnă cuprinde circuite de o zi, diversificate, pentru Delta Dunării, Transfăgărăşean, Transalpina, Sighişoara – Viscri, Veliko Târnovo, Plevna – Ruse, Târgul de Crăciun de la Sibiu, realizate cu autocarul, la preţuri cuprinse între 109 şi 199 de lei/persoană, potrivit Hello Holidays, informează Mediafax.ro

Românii mai pot vizita în acelaşi mini-circuit şi destinaţii din vecinătatea ţării noastre.

Pentru o călătorie în Dobrogea, nordul Olteniei, Transfăgărăşan – Transalpina, la târgurile de Crăciun şi pe traseele Braşov – Cheile Bicazului – Neamţ, Cazanele Dunării – Herculane – Cascada Bigăr ori Sofia – Plovdiv şi se plătește între 260 şi 355 de lei până la finalul lunii iulie.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că românii vor putea călători doar în localităţile învecinate, din 15 mai, că se vor deschide hotelurile, dar nu şi restaurantele.

Citește și:

EXCLUSIV Ordin de retragere a Poliției de pe străzi! Au dispărut echipajele fixe (foto)

Codul Muncii are parte de modificări! Anumiți români vor avea parte de ajutor financiar

Document. Omul uns în funcție de Ludovic Orban, Angajament cu Securitatea!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare