sursa foto:  lumeapolitica.ro

Valeriu Gheorghiță, despre purtarea măștii după vaccinare: Este prudent să respectăm măsurile de protecție până se imunizează mai mulți oameni și până avem date și studii în acest sens

Valeriu Gheorghiță a declarat că pacienților le este recomandat să poarte masca și să respecte măsurile de protecție chiar dacă se vaccinează. 

„Rata de imunizare este de 90%. Însă despre o posibilă infectare în privința celor care se vaccinează, care să fie dată mai departe, este sub semnul întrebării. Pot să spun acum că fără să avem dovezi medicale concrete riscul de transmitere va fi mai mic. Este prudent să respectăm măsurile de protecție până se imunizează mai mulți oameni și până avem date și studii în acest sens”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

„Nu sunt suficiente doze în acest moment. Pfizer a explicat că scăderea dozelor a fost dată de producție. Încercăm să extidem perioada cu 20 de zile pentru a da drumul la programări.

Centrele din București sunt deja pregătite. Vom deschide două puncte de vaccinare pentru București pentru cei care n-au apucat să se programeze. De asemenea, analizăm și alte centre să deschidem în viitor”, a mai spus Gheorghiță.
Citește și:

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

Vești importante pentru acești români! Ce criterii trebuie să îndeplinească pentru a ieși la pensie

EXCLUSIV Lovitură la început de 2021! Guvernul Cîțu a fixat un plan de amenzi! Directivă internă intrată în posesia Bugetul.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare