sursa foto:  bihon.ro

Veste bună pentru clienții RCS&RDS: De ce vor beneficia posesorii HUAWEI

Clienții RCS&RDS au un nou motiv de bucurie. Compania a marcat o nouă reușită de care vor beneficia posesorii de telefoane Huawei. Testele de Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi) au fost finalizate cu succes, iar clienții vor putea beneficia de servicii mult mai rapide.

Potrivit capital.ro, prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiază de conectarea foarte rapidă a apelului, timpul de aşteptare din momentul iniţierii apelului şi până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din reţea, care utilizează tot Voce 4G, scăzând sub două secunde.  Totodată, convorbirile prin reţeaua 4G au o calitate şi claritate a sunetului mult mai ridicate. În plus, este posibilă realizarea simultană de apeluri telefonice cu sesiuni de download şi streaming la viteze superioare.

Noul serviciu Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigură o acoperire mai bună a reţelei în spaţii cu semnal redus sau chiar şi fără semnal de reţea mobilă. Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai bună de voce în interiorul casei pentru clienţii care au acces la internet WiFi, dacă furnizorul de internet nu filtrează acest trafic. Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum şi în exterior prin reţeaua naţională de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisă în mod standard.

Abonații Digi Mobil pot beneficia, de asemenea, de cele două telefoane, Huawei Mate 10 Pro și Huawei P9Lite Mini, compatibile cu această tehnologie.

 Vezi și Lovitură pentru mii de salariați! O importantă fabrică a intrat în faliment – sunt DOAR patru în toată țaraUn COLOS canadian intră ÎN FORȚĂ pe piața din România! 45 de puncte de lucru, deschise – sute de joburi, puse la bătaie!

Peste 10.000 de persoane sunt vizate! Dacia a făcut anunțul mult așteptat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare