sursa foto:  bihon.ro

Vești importante pentru români! RCS-RDS a lansat un serviciu nou

DIGI România, parte a grupului RCS-RDS, a lansat un serviciu prin care utilizatorii pot plăti prin mesaje scrise (SMS) tarifele pentru parcare. Serviciul est disponibil în 25 de oraşe din ţară, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Cluj, Arad, Timişoara, Oradea sau Piteşti.

DIGI România, parte a grupului RCS-RDS, a lansat un serviciu prin care utilizatorii pot plăti prin mesaje scrise (SMS) tarifele pentru parcare. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii pot plăti parcarea chiar înainte de a ajunge la destinaţie.

Tarifele variază în funcţie de zonă şi de intervalul orar până la un maxim de 10 lei pe oră în zona 1 a Capitalei. Oferta este disponibilă clienţilor Digi Mobil, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, informează businessmagazin.ro.

RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații din Romania, înființat în anul 1994.

Compania Romanian Cable Sistem (RCS) a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară. Deja în anul 1996 se realizează consolidarea Grupului RCS, iar acesta începe să se extindă tot mai mult prin achiziții.

Vezi și:E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare