sursa foto:  b1.ro

Vești importante! Poliția Română se înnoiește- Ce noi tehnici va folosi

Poliția Română a făcut un anunț important. De acum vor utiliza noi tehnici pentru sporirea siguranței personalului și a cetățenilor

Ofițerii de poliție vor fi în curând echipați cu niște staţii radio digitale TETRA (Terrestrial Trunked Radio), de ultimă generaţie, în vederea sporirii siguranței cetățenilor dar și a personalului.

Noua soluție care va implementată în curând este una extrem de bună având în vedere că rata criminalității creşte iar amenințările globale sunt tot mai multe.

„Contractul de 18 luni prevede livrarea a 10.000 de staţii radio portabile MTP3550 TETRA de către Motorola Solutions. Staţiile radio MTP3000 au caracteristici esenţiale pentru asigurarea siguranţei ofiţerilor de poliţie în timpul misiunilor, dar şi pentru eficacitatea operaţiunilor acestora. Staţiile radio de ultimă generaţie prezintă îmbunătăţiri semnificative, cum ar fi acoperire performantă la distanţe mari şi în interiorul clădirilor, precum și conectivitate îmbunătățită și robustețe care oferă cel mai bun sunet posibil în timpul misiunilor critice. În plus, funcționalitatea „om la pământ” sporeşte siguranța ofițerilor prin alertarea automată a centrului de comandă atunci când un agent are nevoie de ajutor”, se arată în comunicatil Motorola Solutions.

„Suntem extrem de mândri că Poliția Română continuă să ne considere un partener de încredere și ne păstrăm angajamentul de a contribui la siguranţa cetățenilor români și a celor care intervin de urgenţă”, a declarat Michael Kaae, vicepreședinte Motorola Solutions pentru ţările nordice, Rusia și Europa de Est.

Inspectoratul General al Poliţiei Române va primi un număr de 10.000 de staţii radio TETRA de la Motorola Solutions în acest sens.

 

Citește și:

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

EXCLUSIV Cine finanțează ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul ‘Toți pentru Europa’

Liviu Dragnea face o nouă promisiune! Mii de români vor primi mai mulți bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare