Vești uriașe! Când va fi gata cea mai așteptată stație de metrou

Veste uriașă pentru bucureșteni! Ministerul Transporturilor a promis că una dintre cele mai așteptate stații de metrou va fi gata foarte curând!

 

Este vorba despre metroul din Drumul Taberei pe care foarte mulți bucureșteni îl așteaptă cu ardoare. Pe lângă faptul că această stație este extrem de utilă pentru cetățenii care locuiesc în drumul Taberei, aceasta ar fluidiza consistent traficul din zonă.

Metroul din Drumul Taberei trebuia să fie gata acum patru ani, în 2015. Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a lansat o promisiune pentru luna sărbătorilor și promite că stația de mtrou va fi inaugurată în decembrie anul acesta.

„Îl finalizăm, așa cum am spus, la sfârșitul anului, în decembrie 2019, vom circula cu metroul”, a spus Răzvan Cuc.

Metroul din Drumul Taberei a devenit deja un mit urban deoarece finalizarea acestui proiect se amână de ani de zile. Lucrările au început în 2011 și trebuiau terminate în 2015, însă se pare că suntem în 2017 iar cei din Drumul taberei încă nu au metrou. Potrivit ministrului Cuc, firma de construcții a făcut o analiză conform căreia peste 7 luni, metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat.

„A evaluat foarte bine, vă asigur. Constructorul a înțeles mesajul. (…) Săptămâna asta o să vă convoc să mergem pe magistrala 5”, a spus el.

Cu tot cu această stație, Metrorex atinge numărul de 78 de kilometri de reţea şi 63 de staţii de metrou. Valoarea totală a proiectului este de 3,4 miliarde de lei.

 

Citește și:Lovitură pentru companiile de telefonie mobilă! Orange, Vodafone, Telekom și Digi riscă amenzi uriașe

Atomica a fost lansată! Cine ar fi, de fapt, omul din spatele Vioricăi Dăncilă

Afacerea cu care Radu Mazăre a cucerit Madagascarul! Conexiunea cu un trib

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare