sursa foto:  a1.ro

Vești uriașe pentru primari! Decizia luată de Guvernul Orban

Vești uriașe pentru administrațiile locale! Excedentele bugetare ale primăriilor vor rămâne la dispoziția acestora, este una dintre deciziile Guvernului PNL, hotărâre care vine în sprijinul comunităților locale, informează deputatul PNL, Angelica Fădor.

Altfel spus, Guvernul a decis să abroge alineatul din Ordonanța 12/ 2019 care prevede că excedentele anuale ale bugetelor locale rezultate la încheierea exercițiului financiar al anului 2019 “se regularizează cu bugetul de stat”.

Prin această măsură, PNL vine în sprijinul primăriilor care au reușit, pe parcursul anului, să strângă fonduri pe care le pot folosi pentru investiții sau activități curente.

Nici primăriile aflate în mare dificultate nu vor fi lăsate să intre în incapacitate de plată, Guvernul asigurând, prin rectificarea bugetară, necesarul financiar pentru ca acestea să poată încheia anul cu bine.

Situația bugetară lăsată de Guvernul PSD nu este una pozitivă, însă Guvernul PNL va lua toate măsurile ca nici o categorie socială să nu fie afectată. PNL va guverna cu responsabilitate și onestitate față de români.

Vezi și

EXCLUSIV Revoluție doar la microfon? Ultimul ordin al ministrului de Interne țintuiește Poliția sub control politic

Vești bune- Apare un nou serviciu pentru cei care dețin carduri

Lovitură pentru un lider PSD-I se cere demisia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare