Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat dur la dezvăluirile făcute de Rise Project privind afacerile liderului USR Dan Barna.Ciutacu a acuzat că USR se bucură de protecție în fața legii.

„Oameni noi în politică. Uite că oamenii noi aplică aceleași rețete. Care e diferența dintre Dragnea despre care se lansase zicala că a furat de la copii săraci și Barna care a făcut afaceri pe spatele unor copii cu handicap?

E o încrengătură de firme prin care Barna a sifonat bani către firmele sale. Inclusiv pe sora sa a angajat-o. Măcar Dragnea a avut bunul simț să nu facă asta. Sper ca organele să se sesizeze.

E evident că cineva a stat, ca să citez din doamna Kovesi, cu fundul pe documentele astea, și le-a dat drumul în campanie electorală.

Nu mă aștept ca procuratura să facă descinderi și să îl umfle pe Dan Barna sau să facă descinderi, că e evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt, dar e bine să vadă și electoratul”, a declarat Victor Ciutacu

Vezi și:Vești bune- Mii de români vor primi bani din partea statului- Cine sunt norocoșii

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Tăriceanu: Ar putea fi ‘devorat’ de DNA! Undă verde din partea liberalilor

Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare