Victor Ponta anunță dezastrul:O criză este inevitabilă, o recupersiune asupra economiei globale

Preşedintele Pro România, Victor Ponta trage semnalul de alarmă! Acesta a declarat că criza declanşată de epidemia de coronavirus va degenera şi în economie. 

Victor Ponta a precizat într-un interviu acordat Libertatea că s-ar putea declanşa o criză economică pe fondul izbucnirii epidemiei de coronavirus.

„Este o criză legată de sistemul de sănătate, dar va degenera imediat. Economic va degenera evident. 80 la sută dintre seringile din lume se fabrică în China. Acum nu mai găsim măşti. Normal, pentru că se fabrică în China, dar trecem la celealte, la componente auto, la Apple care nu au cum să-şi aducă piese, la firme româneşti care exportau în China. O criză este inevitabilă, o recupersiune asupra economiei globale”, a spus liderul Pro România.

În acest condiţii, Victor Ponta crede că „România are nevoie azi dacă se putea de un Guvern cu puteri depline să oprească o boală mai gravă decât coronavirusul: panica.”

„România are nevoie de un guvern nou cu puteri depline, format din oameni care nu au niciun fel de interes. Realmente să gestioneze o perioadă de criză şi în felul ăsta am reduce efectele negative ale crizei”, a menţionat liderul Pro România, conform sursei citate.

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare