sursa foto:  gandul.info

Victor Ponta cutremură scena: Toate forțele politice și financiare s-au unit împotriva lui

Victor Ponta, fost premier, în prezent președinte al Pro România, provoacă un cutremur pe scena politică.

Fostul prim-ministru anunță că toate forțele politice și financiare s-au unit împotriva lui Mircea Diaconu, el fiind, în opinia lui Ponta, singurul candidat cu șanse reale în bătălia cu Klaus Iohannis.

„Ii urez succes lui Mircea Diaconu in Alegerile Prezidentiale- il voi vota convins fiind ca poate fi un Presedinte “ALTFEL” decat am avut pana acum.

In aceste Alegeri Mircea Diaconu este singurul contracandidat cu sanse adevarate in batalia cu Klaus Iohannis/ din acest motiv Dancila si Echipa de tradatori si blatisti din jurul ei il saboteaza / din acest motiv Antena 3 i-a interzis sa mai apara la televiziunea lor/ din acest motiv toate fortele politice si financiare s-au unit contra lui!

Fara tradarea si sabotajul Vioricai Dancila si a stapanilor ei cu siguranta turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale ar fi fost o adevarat competitie ( nu un blat – cum se doreste) / dar eu cred si sper ca alegatorii romani sa nu se lase manipualti, cumparati sau speriati de cei care se lupta impotriva a ceea ce reprezinta Diaconu / sa vina sa voteze conform interesului nostru ca societate de a schimba lucrurile care merg prost!

Echipa ProRomania l-a sprijint pe candidatul independent Mircea Diaconu pentru strangerea semnaturilor – si il va sustine in continuare in aceasta batalie intre David si Goliat!”, anunță Ponta.

Vezi și

Victorie pentru Guvernul Dăncilă! Omul USR-PLUS a fost învins

Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

 ANAF intră la rupere- Nou impozit începând de la 1 ianuarie 2020

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare