sursa foto:  business-review.eu

Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

Liderul Pro-România, Victor Ponta, a declarat că PNL și-ar manipula electoratul prin slogane de ură împotriva PSD-ului. Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL. Dar asta se decontează inevitabil în timp.”

Victor Ponta acuză blat, la moțiunea de cenzură, între PSD și PNL, și constată că, electoratul PNL, este indus în eroare de slogane de ură . „Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL. Dar asta se decontează inevitabil în timp”, a spus fostul premier.

„Eu cred că este o înțelegere. Nu am fost de față la discuții, pot să-mi spun doar o opinie. Bine, să avem alegeri locale și parlamentare împreună, cât mai repede! Dar nu înțeleg două lucruri.
Primul: de ce nu le-au făcut în noiembrie. I-am spus dlui Orban atunci că eu nu-l votez pentru că nu cred că e în stare să guverneze cu 20%, fără echipa, fără program și mai bine facem alegeri locale cu parlamentare. Și dl Orban mi-a spus atunci că țară, stabilitate, bla-bla.

După ce singurul tău slogan esteMoarte PSD”, că nu spun nimic din ce ar trebui să spună un partid care vrea să guverneze 4 ani, cum să spui că ai o înțelegere cu PSD? PSD, la fel. Dar oamenii își vor da seama. Nu știu în ce direcție va merge sancțiunea.

Văd însă un gen de opacitate la cei care votează PNL. Întreb: vouă vi se pare normal să dea 25 de OUG-uri? Nu, dar a dat și PSD. Vi se pare normal să facă ce fac cu sănătatea? Nu, dar a făcut și PSD.

Asta a intrat foarte tare în mintea oamenilor și vor trece ani până se vor trezi că a scuză pe cineva pentru ceva rău pentru că l-a făcut și altcineva e cea mai stupidă scuză. Ura față de PSD e suficientă că și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL. Dar asta se decontează inevitabil în timp”, informează ziare.com.

Vezi și:Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare