sursa foto:  cotidianul.ro

Victor Ponta nu îl iartă pe Traian Băsescu: ‘A început Operațiunea securistă “Fraudați voturile din Diaspora că să-l ajutăm pe Băsescu” – la fel ca în 2009 , la fel ca în 2016’

Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa lui Traian Băsescu, ‘românii din Diaspora nu au uitat cum i-a mințit Băsescu’.

”A început Operațiunea securistă “Fraudați voturile din Diaspora că să-l ajutăm pe Băsescu” – la fel ca în 2009 , la fel ca în 2016 !
În 2009 Băsescu- Petrov a pierdut Alegerile în Țară / dar au venit “voturile din Diaspora” și ne-a mai vândut și jefuit înca 5 ani! În 2016 Partidul Momâilor lui Băsescu a făcut sub 5% – dar iar au venit “voturile din Diaspora” și a trecut peste / înca 4 ani de aranjamente, sinecuri și hoții!
În 2020 nu mai sunt voturi pentru Partidul Momâilor lui Băsescu/ nu mai vrea nimeni să îi mai pună 4 ani la furat / dacă îți place de PNL și Orban poți să votezi direct – nu îi dai votul tău lui Băsescu să ți-l vândă el și beizadelele lui!
Nu cred că îi ajung PMP 14.000 de voturi “dispărute” din Diaspora ca să facă 5% / nici 100.000 nu îi ajung / dar “băieții” încearcă!
Românii din Diaspora nu au uitat cum i-a mințit Băsescu / nici ca PMP le-a pus un deputat care a făcut pusșcărie! Haideți să scăpăm de ei! Nu poate Băsescu să fure cât puteți voi să votați!
Fiți PRO Romania! Vom câstiga!”, a scris Victor Ponta pe Facebook

Citește și:

Surpriză pentru clienții unui colos bancar! De ce veți avea parte

Veste bună pentru mii de elevi! Cresc bursele pentru anul școlar 2020-2021

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare