sursa foto:  G4Media.ro

Victor Ponta reacționează! ‘În fața CEX-ului PSD, se sperie și minte că nu e așa!’

Victor Ponta a avut o reacție furtunoasă pe Facebook, după declarațiile făcute de Dacian Cioloș la Digi 24.

 

Astăzi, europarlamentarul Dacian Cioloș declară că ministrul de Externe, Ramona Manescu, i-a cerut sprijinul pentru numirea unor români în funcții din instituții internaționale.

„În urmă cu două săptămâni, am avut o întâlnire cu doamna Ramona Mănescu la Parlamentul European. A venit la mine să discutăm posibilitatea de a sprijini anumite candidaturi ale unor români în instituții internaționale. Mi-a cerut sprijinul și am zis că, în măsura în care pot, voi sprijini. Am primit-o în birou la mine în calitate de președinte al grupului Renew”, a declarat Dacian Cioloș, la Digi24.

După această declarație, Victor Ponta a reacționat, spunând că trebuie să așteptăm să vedem ce obține Dăncilă.

”Viorica Dăncilă o pune pe Ramona Mănescu să negocieze susținerea lui Koveși – pentru sprijin la alte “funcții”! Aveam această informație dintr-o sursă mult mai serioasă și mai apropiată decât Dacian Ciolos!

După care, în fața CEX-ului PSD, se sperie și minte că nu e așa! Dar azi Koveși e votată “en fanfare” – vedem curând ce obține Dăncilă Votați-o pe Dăncilă/îi minte chiar și pe ai ei / și vinde și cumpără orice funcție / cu adevărat bună de Președinte, nu ???”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Vezi și

Scenariul care detonează cazul Caracal: ‘Dincă era conectat la București, direct prin Ministerul de Interne’

Este oficial! Mii de români nu vor mai plăti acest impozit

Fără precedent! Lovitura pe care i-o dă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis, înainte de alegeri

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare