sursa foto:  weser-kurier.de

VIDEO Descinderi în forță ale Poliției Capitalei! Rețineri pentru evaziune fiscală și spălare de bani

Conform unui comunicat al Poliției Capitalei au avut loc percheziții domiciliare pe raza Municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.

 

În această cauză pentru 7 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii Capitalei sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribubalul București desfășoară în continuare activități pentru recuperarea prejudiciului, până în acest moment fiind dispusă măsura sechestrului asigurator pentru 77.700 de euro . De asemeanea, suma de 104.000 de lei a fost pusă la dispoziția parchetului de o persoană bănuită în cauză. Cercetările continuă.

Poliția CapitaleiÎn această cauză pentru 7 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii Capitalei sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribubalul București desfășoară în continuare activități pentru recuperarea prejudiciului, până în acest moment fiind dispusă măsura sechestrului asigurator pentru 77.700 de euro . De asemeanea, suma de 104.000 de lei a fost pusă la dispoziția parchetului de o persoană bănuită în cauză. Cercetările continuă.

Publicată de EPOCA pe Miercuri, 1 iulie 2020

Citește și:

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

S-a dat Ordin! Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare